Semester.


Varit på en veckas semester. Då snickrade jag och min son Pierre på deras hus medan Gunvald lekte och myste. Här är våra prestationer efter en viss konsumtion av värktabletter från min sida, som jag annars försöker avstå ifrån trots min benbrottsskada i foten mm. Men värt den extra ansträngningen – min son är ju å andra sidan stark när det krävs bärande osv.

Bild på min son på balkongen som inte var klar när de köpte huset. Gunvald ville gärna vara med och gnagde lite på små träbitar som han spottade ut – mellan märgbenen han fick.

Vi fick göra om en del och mäta och korrigera. Så här blev det, varje kryss är handsågade och stämjärnsmejslade – riktigt gammaldags hantverk. Var trevligt att återta lite av min snickarhistoria. Blir fint när det blir målat, precis i husets stil.

Och basen till en ny trappa. Räckena fixar Pierre själv. Vi har ju snickrat mycket ihop.

Jag hade verkligen kul när jag fick hjälpa min son lite med tips och råd – och umgås.

Nu är vi hemma igen. Ska nog  vila upp mig lite efter min semester.

Ett svar till “Semester.

  1. Ping: Crocodile-Dundeeknivarna jag gjort. | Seth Sjöblom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s