Hundhotell med klass i Idre


Många hundägare som jag träffat under åren har ofta haft problemet att man vill åka upp till fjällen för vandring eller skidåkning med familjen, men vad gör vi med hunden under semestern, skall vi lämna in den på pensionat eller ?

Först och främst är det väldigt kostsamt att lämna sin hund på pensionat, men sen är det ju det att man vill ha hunden med sig och kan man sen få hjälp med hunden för rastning eller träning i goda händer, ja…då är det nog värt ganska mycket.

Nu äntligen så är det i Idre möjligt att få ta med sin hund på hotellrum i samisk miljö med samisk restaurang av högsta kvalitet och ha hunden på rummet och även få hjälp med passning då man vill kunna ha en heldag i skidbacken och kanske avsluta med en afterski och vad gäller hunden så  kostar det mindre än att lämna sin hund på ett hundpensionat !

Idre samecentrum i Idre erbjuder just detta och du kan även få hjälp med problemträning av hunden under vistelsen om du frågar efter kontakt med  Birgitta Jonsson. Ett mycket bra grepp av ägarna som förstår vad det betyder att ha sin hund med på semestern. Jag har själv varit där och vill absolut rekomendera ett besök där med er hund och att avnjuta denna restaurangs meny. Ett tips är att vara ute i god tid och boka sig med sin hund.
Glöm inte hunden 🙂

mvh/Seth

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s