Gunvald i skuggan.


Gunvald ligger i skuggan och vaktar lite på sin tuggsena. Han brukar sluka dem snabbt. Men det är som att han tycker det är lite extra spännande nu eftersom vi är ute på uteplatsen. Drömmen vore om det kom en annan hund så han lite stolt fick visa vad han har.

Men det vattnas lite i munnen nu faktiskt..

Nu ska husse åka iväg och köpa en grill. Men jag får stanna hemma. Jag har det ju faktiskt bättre här än att vänta i bilen. Det kan bli jobbigt för mig när bilen värms upp. Tycker att alla ska läsa om hur otroligt hett det kan bli i bilen vid varmt väder ute.

3 svar till “Gunvald i skuggan.

  1. Ping: Okänd stängde bagageluckan – hund dog | Hundcoachen Seth Sjöblom - Göteborg

  2. Annika Pustak

    Såååå fin han var Gunvald! Det var mig och Freja du träffade på Kyrktorget idag, tack för en mkt.givande pratstund…som ”adoptivmatte” är det inte alltid så lätt att veta hur man ska bete sig innan man blivit ”synkade”, men jag vet också att likväl som barn som far illa (har även haft fosterbarn) så finns det hundar och mitt hjärta klappar extra mycket för de små stackars individer som behöver en fast och kärleksfull hand…man kanske ska börja med att ta hand om de som behöver oss mest och som redan finns och har haft ett liv som inte blev riktigt så som det var tänkt…innan vi tänker oss att skaffa en valp…det här är bara mina egna funderingar och ingen som inte känner att mitt tankesätt är rätt eller är av annan åsikt behöver ta åt sig ( är inte ute efter att provocera på något vis ) ville bara dela med mig av mina egna erfarenheter…Ha det så bra med era ”fyrbenta” vänner!

    Gilla

  3. Ping: Udda ätvanor hos hundar. | Seth Sjöblom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s