Hundens dag i Partille.


Via djurbutiken Ulliz Zoo i Partille centrum fick jag veta att eleverna på Porthällagymnasiets Hundutbildning, som tyvärr ska läggas ner, arrangerade Hundens dag, idag lördagen 21/4 ihop med Ulliz Zoo, försäkringsbolaget Agria,  Länsförsäkringar, Partille Hunddagis och Partille Djurklinik. Det är ledsamt att en sådan utbildning läggs ner men anledningen finns säkert där så jag kan bara beklaga och önska eleverna lycka till i en mycket trevlig framtid med hundar och djur.

Gunvald och jag kollade läget.

Träffade en söt schäfertjej.

Hundpolisen var där.

Polishunden en liten malinois-tik blev mycket kelad med. Hon jobbade ju inte idag, på jobbet är hon nog skarp.

Hundkul.


Eleverna vid hundutbildningen i röda fleecetröjor med sina välartade hundar.

Barnlek.


Skicklig hundshow.

Lydnad.

Agility-stafett.

Besökare.

Gunvald fick hälsa på några hundar som kom fram och svansen gick som en stor vindrutetorkare. Han var väldigt uppmärksam hela tiden och är  ovan vid mycket folk och så mycket hundar samtidigt så jag märkte att han blev stressad och  övertrött efteråt och sov som en stock när vi kom hem. En mycket bra social träning för min fjällhund som är uppvuxen i vildmarken och han skötte sig efter omständigheterna väldigt bra.

2 svar till “Hundens dag i Partille.

  1. Ping: Varför fästingar är farliga. | Seth Sjöblom

  2. Det är inte lätt att vara en ”fjällråtta”

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s