Toffelhjälten Gunvald.


Det är svårt att hitta leksaker till vår rottweiler Gunvald. Han biter sönder allt på nolltid. Gunvalds pappa Rolf, som var en riktig bjässe kunde ta ett vedträ och gnaga på, eller bära omkring på ett bildäck.

Den här aktiveringsleksaken som heter Dog Pyramid som är ett par decimeter hög med tyngd i botten så att den alltid ställer sig upp och hålet för godis hamnar uppåt är det bästa hittills för Gunvald. Den är tung och gjord i hård plast som tål hans käktryck.

Gunvald är busig. Man hör att han leker i hallen och tittar efter. Han är den förste av mina hundar med denna egenhet att leka med skor och tofflor. Han står ibland och ruskar i mina skinntofflor eller skor. Men har inte skadat dem.

Däremot min älsklings tofflor med korksula..

Detta är en rottweiler med en enorm energi och vi tar fostringsprojekten ett efter ett eftersom han inte kan få allt på en gång eftersom han varit här så kort tid, efter att ha varit med min exsambo. Nu har han slutat skälla på dammsugaren, kanske toffelförsnillandet blir nästa?

Mvh Seth

Ett svar till “Toffelhjälten Gunvald.

  1. Ping: Udda ätvanor hos hundar. | Seth Sjöblom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s