Anders Hallgren, flockledare finns dom ?


Flockledare finns dom ?

Jag har jobbat med hundar hela mitt liv och följt sådana som Anders Hallgren med stort intresse, men idag undrar jag verkligen om Anders själv ägt en hund eller sett hundar agera i flock. Detta kan låta förolämpande, men det är inte menat så !


Själv har jag haft ca 300 hundar och är 52 år och kommer från en familj med gediget hundintresse  involverade i allt från brukslydnad, skydd, bevakning, mm.
Jag själv har som mest vid ett och samma tillfälle haft 75 hundar på min kennel för äventyr med hundspann och det har varit hundar som renrasiga siberian huskies, polara blandraser, mm. Jag äger i dag en rottweiler hane på 3 år och har haft fler rottweilers, dobberman, retrievers, mm.

Jag har även jobbat som chef på större företag i ledarroll och även på skolor som mentor med barn som har och inte har problem, men som alla behöver en som leder dem fram i tiden.

Anders, vad menar du egentligen? Är det så att du uttrycker dig på ett sätt så att vi inte egentligen förstår vad du menar, eller?

Du är känd men sprider absolut nonsens angående flockledare och du har ett ansvar gentemot kommande unga hundförare som faktiskt ser upp till dig som många gör med så mycket annat bra du har skrivit. Men jag håller inte med dig i flockfrågan Anders Hallgren.

Mvh

Seth Sjöblom

Ett svar till “Anders Hallgren, flockledare finns dom ?

  1. Precis min åsikt med. Med den erfarenhet och kompetens han har borde han veta bättre! Bra Seth!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s